Over ons

01 /Familie bedrijf

Welkom bij de stempelmaker. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in de stempelwereld en zich gespecialiseerd heeft in Modico. Wij zijn dan ook erkend licentiehouder van Modico.

02 /Sint-Truiden

Ons bedrijf is gevestigd in Sint-Truiden. Ons adres is Mentemansstraat 4 3800 Sint-Truiden.

03 /Bereikbaarheid

Het gemakkelijkste is dat u ons mailt. Onze emailadres is info@stempelmaker.be.
U kan ons ook telefonisch bereiken op 0483/04.87.82 (Ingrid) of 0477/99.53.02 (Danny)

04 /Klachten

Laat u niet te snel ontgoochelen bij een Modico. Neem bij problemen of onwennigheden zeker contact met ons op. Wij zoeken steeds een oplossing bij mogelijke problemen. Wij staan u steeds bij met raad en daad.

Milieu

Een schone zaak

Het verantwoord omgaan met het milieu begint bij de kleinste dingen in het leven. Neem bijvoorbeeld de stempels op je bureau. Conventionele houten of zelfinktende stempels brengen een grote hoeveelheid restafval met zich mee gedurende de productie. Schadelijke chemicaliën als ontwikkelaar en fixeer worden hiervoor gebruikt. De lucht wordt vervuilt met giftige dampen, stof en overige restdeeltjes. De gebruikte speciale apparatuur gaat niet bepaald zuinig om met energie. Nogal veel verspilling voor een artikel dat je zo in de palm van je hand kan laten verdwijnen.

Met de keuze voor een modico kun je dit allemaal veranderen. De modico is gebaseerd op een intelligentere techniek, het zogenaamde "Flash proces". Door dit proces kun je bijna emissie loos een persoonlijke stempel maken. Een energie en ruimte besparende belichting unit doet het werk in slechts enkele seconden, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. Zelf bij dagelijks gebruik blijft de modico milieu vriendelijk. Als een inktcartridge eenmaal leeg is kun je hem vullen of vervangen zonder dat je de hele stempel hoeft weg te gooien. De modico is werkelijk een revolutionaire uitvinding.

Verzending

01 /Verzending na betaling

Wij werken niet met rechtstreekse banktransacties maar wel met bankoverschrijving en Paypal. Dit is voor ons de veiligste manier ivm privacy maar ook de goedkoopste manier.  U krijgt buiten de mails van de website. Van ons een aparte mail met factuur.

02 /Let op met nep mails

Niet alleen bij ons maar ook bij alle transacties en facturen die u betaald. Controleer steeds of de gegevens zoals BTW, adres en vooral de bankrekening nummer overeenkomt met deze van de website waar u bij koopt. BE32 7360 2667 8502 is de enige correcte !

03 /Verzending B-post secur

Opnieuw kiezen we voor een duurzame en veilige optie, wij voor de optie B-post secure.

- Levering de volgende werkdag tussen 8 en 17 uur (dit is een tijdsindicatie)
- Levering aan de deur of in een bpost afhaalpunt.
- Extra gemoedsrust dankzij de inbegrepen:
+ Handtekening voor ontvangst (behalve voor de levering in pakjesautomaten
+ Verzekering tot € 500 voor goederen en € 15 voor documenten

[/cherry_parallax] [/custom_element]
  • Toepassingsmogelijkheden
  • De modico®stempeltechnologie